Wednesday, 19 October 2011

Handmade Keychain

salam.

Zisue collection meminta maaf kerana lama menyepikan diri disebakan hal yang tak dapat dielakkan. Zisue hadir dengan design dan koleksi baru iaitu HANDMADE KEYCHAIN. Keychain yang sangat comel dan menarik akan memukau perhatian anda. Anda inginkan keychain dari cartoon atau caracter yang anda minati?? Zisue akan memakbulkan impian anda.

Ini adalah antara caracter yang telah pelanggan Zisue order.

RM5.00 / Each







Untuk Keychain Couple

RM10.00 / Couple






Jika anda ada caracter yang lain hanya perlu maklumkan kepada kami. Jika Zisue boleh buat, Zisue akan usahakan. Jika anda ingin melihat lebih bnyak picca dan contoh hanya perlu Click PAGE Zisue. Anda juga boleh order terus dari page Zisue ataupun hntarkan email terus kepada Zisue Collection di zie_sue@ymail.com dan juga isi order form ini dengan memasukkan detail dibawah ni.

BENTUK :
COLOR BACKGROUND :
NAMA (max 4) :
COLOR TULISAN :
Apa tunggu lagi, marilah ramai2 order keychain kegemaran anda di Zisue Collection.

Sunday, 26 June 2011

ALL ITEM SOLD OUT~THANK U ALLS...

Thank u customer-customer tersayang kerana bershopping dengan ZiSue Collection.. kami amat menghargai setiap komen dan pembelian anda... sayang u olls..

 
Buat masa ini semua product ZiSue Collection telah SOLD OUT dan belum sempat diupdate kerana masih dalam tempoh cuti..insyallah akan diupdate kan dengan segera.. Dengan item-item yang lagi HOT dan meletopzz.. Just 4 u olls... Nantikan kemunculannya.. ^__^

Wednesday, 18 May 2011

♥Pin Shawl Comel + Inner JerSey♥

Setelah mengeluarkan Set Mutiara yang sangat menawan, ZiSue Collection menampilkan koleksi2 baru iaitu pin shawl yang sangat comel dan juga inner jersey yang sangat murah dan senang digunankan.. Mari kita lihat ramai2... tQ alls...

♥Pin Shawl Comel♥ 
 -RM 1.50 / Each-

Pin or klip yang sangat comel dan boleh dipakai apabila memakai inner dan shawl dan boleh juga dijadikan clip hair. Sangat menarik kan.. Jadi Jangan malu dan segan marilah shopping bersama ZS collection ^__^






 ♥Brooch Shawl ComeL♥
-RM1.00 / Each-


♥Inner JerSey♥
Inner ni senang & selesa sangat dipakai.. blh di bentuk & ada muncung juga... Ia juga tidak melekat pada dahi kita ketika pakai.. yang pntg sangat selesa la.. puas hati tau ketika memakainya...
-RM7.00 / Each-
IN1 - PINK (SOLD)
1N2 - HOT PINK (SOLD)
IN3 - (SOLD) 

IN4 - BLACK (2 SOLD)
IN5 - DARK PURPLE (SOLD)
IN6 - LIGHT PURPLE (SOLD) 


IN7 - TURQUOISE (SOLD)
IN8 - GREEN (SOLD)
1N9 - ORANGE (SOLD) 

Monday, 9 May 2011

♥Serlahkan dirimu dengan koleksi mutiara terhangat♥

hai ladies,,kini ZiSue Collection kembali dengan koleksi-koleksi hangat mutiara dari Sabah di Bawah Bayu..koleksi kali ni so beuty2 n cumil2 khas untuk anda dengan tawaran harga yang juga best2 tau..kena plak musim perayaan pun dah dekat..so mmg seswaiii sgtla beraya sambil bergaya..jangan terlepas tawaran hebat ini k..
cam biasa jika berminat jgn malu dan segan hanya fill up from PAYMENT di SINI dan baca TERMA & SYARAT sebelum mengisi form..

SET MUTIARA TIGER EYES
RM70(INCLUDE POSTAGE)

 
*CLICK FOR BEST VIEW*

 
*CLICK FOR BEST VIEW*

BRACELET MUTIARA SIMPLE
RM 15 
 *CLICK FOR BEST VIEW*

BRACELET MUTIARA PURPLE ROSE
RM 15
 *CLICK FOR BEST VIEW*

BRACELET KRISTAL RED ROSE
 RM12
 *CLICK FOR BEST VIEW*

BRACELET MUTIARA MIX
RM 15
 *CLICK FOR BEST VIEW*

MUTIARA GREEN ROSES BROOCH
RM 5
 *CLICK FOR BEST VIEW*

MUTIARA BLUE ROSES BROOCH
RM 5
 *CLICK FOR BEST VIEW*

MUTIARA DARK BLUE ROSES BROOCH
RM 5
 *CLICK FOR BEST VIEW*

Friday, 6 May 2011

•SHAWL COTTON DWI TONE SILANG•

Shawl Cotton yang mudah digayakan dan sejuk dipakai ini menjadi kegilaan remaja. Ia sesuai sangat dengan sesiapa yang gemarkan gaya santai, bersahaja dan simple gitu.. yeahh!! dan, dan, dan, sesuai sgt2 dlm cuaca yang panas ni.. Lgsg tak perlu habiskan byk masa utk gayakannya.. Jimat amsa kan.. But buat masa ni stock tak sampai lagi so kaler ni saja yang ada.. hihi.. 

Jika berminat hanya fill up form PAYMENT di SINI dan baca TERMA & SYARAT sebelum mengisi form tau.. Mari bershopping bersama ZiSue Collection.

COTTON DWI TONE SILANG

RM 18 / Each

 *CLICK FOR BEST VIEW*
-FRONT VIEW-


*CLICK FOR BEST VIEW*
-OVERALL VIEW-

Tuesday, 3 May 2011

•2nd Edition•

ZiSue Collection kembali lagi dengan pengenalan tudung SHAWL baru... SHAWL ROSE yang banyak permintaan daripada orang ramai.. Jika berminat hanya fill up form PAYMENT di SINI dan baca TERMA & SYARAT sebelum mengisi form tau.. Mari shopping bersama ZiSue Collection ♥♥
 
SHAWL ROSE CHIFFON
RM 18 / Each

*CLICK FOR BEST VIEW*

*CLICK FOR BEST VIEW*
-SOLD-


SHAWL ROSE SEGITIGA
 RM 28 / Each

*CLICK FOR BEST VIEW*
-SOLD-
 
*CLICK FOR BEST VIEW*
-SOLD-
 

Sunday, 1 May 2011

♥Pin Shawl Comel♥

ZiSue Collection mengeluarkan Pin Shawl yang sangat comel untuk anda. Pin ini ZiSue tawarkan dengan harga yang berpatutan dan menepati cita rasa anda. 

*Pin Bunga Matahari Kristal*

Q1 = Putih
Q2 = Kuning
Q3 = Ungu
Q4 = Biru
Q5 = Merah

RM 3.50 / Each
If buy 3 = RM 9.00


*Pin bunga Matahari*



P1 = Biru
P2 = Merah
P3 = Kuning
P4 = Ungu
P5 = Putih

RM 2.50 / Each 
If Buy 3 = Rm 6.00


*Pin Bunga Comel*

R1 = Lite Pink
R2 = Grey
R3 = Orange
R4 = Blue
R5 = Black
R6 = Soft Pink
R7 = Green
R8 = White
R9 = Maroon
R10 = Purple

RM 1.50 / Each
If buy 3 = Rm 4.00

Warna dan design anda bolh pilih mengikut kesukaan anda